Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Parfait and thinly sliced meat
Jedlo

Kalenie alebo zmrazenie kôry

Vytvrdzujte vonkajší povrch produktu pre optimalizované ďalšie spracovanie

Päť dôvodov, prečo zmraziť vaše produkty

ap0155-costsavings-and-wasteproduction
Optimalizácia výnosu a zníženie odpadu

Ak plánujete výrobok krájať alebo krájať, ochrana pred poškodením zaisťuje minimálne straty a vyššiu kvalitu výrobku

0718-timer
Zvýšená rýchlosť spracovania

Teraz môžete vydržať vyššie rýchlosti rezania, horúce alebo taviteľné polevy alebo zvýšiť kapacitu vašej mechanickej mrazničky

0959-thermometer
Zmiernenie úzkych miest

Tí z vás, ktorí manipulujú s teplým produktom, nemusia čakať, kým produkt vychladne v chladiarenskom sklade

ap0169-thin-slices
Tenké plátky

Tvrdený povrch produktu umožňuje vyrábať tenšie plátky

ap0008-safety
Bezpečnosť a kvalita potravín

Tento proces zachováva kvalitu produktu. Pri priamom rozmrazení po vytvrdnutí sa výrobok klasifikuje ako čerstvý

ponuky

Opýtajte sa odborníka

Neil Hansford - Food Technology Expert, UK
Neil Hansford

Expert na potravinárske technológie, Spojené kráľovstvo

Musím povedať, že moja čerstvá kôra zmrazená/stužený produkt bola predtým zmrazená?

Nie, pretože kryogénne zmrazenie kôry prebieha veľmi rýchlo, je časovo obmedzené a týka sa iba vonkajšej vrstvy vášho produktu.