Hľadáte IQF krevety, ovocie alebo zeleninový produkt s ochrannou vrstvou mrazenej vodnej glazúry? Alebo vaše rozmrazené prémiové produkty IQF trpia poškodením spôsobeným nárazom počas prepravy?
Naši odborníci majú desiatky rokov skúseností a vedia, ako glazovať každý produkt IQF dokonalým množstvom vody. Okrem zlepšenia celkového vzhľadu vášho mrazeného produktu bude zmrazená vrstva vody pôsobiť ako ochranný nárazník počas manipulácie a distribúcie. Voda sa môže pred vložením do mrazničky nastriekať alebo naliať na už zmrazené krevety alebo iné produkty IQF; alebo aplikujte postupne, aby ste vytvorili hrubšiu a tvrdšiu vrstvu ochrannej glazúry okolo vášho produktu. Okrem toho vám nižšie teploty kryogeniky pomôžu dosiahnuť vyšší pomer povrchovej úpravy v porovnaní s tradičnými mechanickými mrazničkami.
Bez ohľadu na to, či si váš špecifický proces vyžaduje malé alebo väčšie pomery náterov, naši odborníci vás budú sprevádzať a pomôžu vám určiť pre vás najlepšie riešenie.