Manažér potravinárskeho priemyslu, Amerika
Ak už mám mechanický mraziaci systém, prečo by som mal uvažovať o zmrazovaní dusíkom?
Mnoho našich zákazníkov používa dusík na zlepšenie procesu mechanického zmrazovania. Či už ide o použitie dusíka na zvýšenie kapacity vašej existujúcej mechanickej mrazničky; zmrazovanie kôry na zníženie priľnutia alebo škvŕn na páse, alebo na uzamknutie vlhkosti na zlepšenie výnosu, existuje množstvo spôsobov, ako môže dusík zlepšiť váš súčasný proces. Nechajte našich potravinových špecialistov určiť najlepšie riešenie pre váš proces.
Užitočný ako plyn, pre svoje inertné vlastnosti a ako kvapalina na chladenie a mrazenie. Prakticky každé odvetvie môže ťažiť z jeho jedinečných vlastností na zlepšenie výnosov, optimalizáciu výkonu a zvýšenie bezpečnosti prevádzky.
Dodáva sa kamiónom a skladuje sa na vašom mieste buď ako kvapalina v kryogénnych nádržiach alebo ako plyn vo vysokotlakových trubiciach na základe vášho objemu, požadovaného tlaku, úrovne čistoty, prietoku a prevádzkového modelu.