Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
white flour

Freshline® Inline systém chladenia prísad (IICS)

Zvýšte kvalitu produktov a zrýchlite spracovanie

Máte suché prísady alebo prášky, ktoré sa pri vyšších teplotách znehodnocujú a/alebo je potrebné ich uchovávať pri určitej teplote, aby sa zabezpečilo optimálne spracovanie?

Náš na mieru vyrobený inertný systém kontroly teploty je ideálny na ochladenie suchých ingrediencií alebo práškov, ktoré sa pneumaticky prenášajú pred skladovaním alebo spracovaním. Toto riešenie môže zachovať kvalitu vášho konečného produktu, znížiť množstvo odpadu, poskytnúť bezpečnú, inertnú atmosféru a urýchliť spracovanie. Navyše použitie dusíka znamená žiadnu pridanú vlhkosť.

Prečo si zákazníci vyberajú toto riešenie?

ap0182-quality
Kvalita

Zachovaná kvalita prísad alebo finálnych produktov citlivých na teplotu, výsledkom čoho je lepšia konzistencia produktu

ap0152-reliability
Spoľahlivosť

Presná regulácia teploty pre rovnomernú a opakovateľnú koncovú teplotu

ap0144-ease-of-use
Jednoduchosť použitia

Jednoduchá inštalácia a obsluha vďaka automatickému systému monitorovania teploty

ap0149-operational efficiency
Prevádzková efektívnosť

Ochlaďte a preneste svoje produkty súčasne. Neinvazívne trysky zabraňujú upchávaniu alebo upchávaniu potrubia

ap0148-safety-and-hygiene
Bezpečnosť

Znížené vystavenie riziku výbuchu, ktoré môže spôsobiť horľavý prach

ap0157-wastereduction
Zníženie odpadu

Lepšie konzervovaný výrobok a lepšia spracovateľnosť cesta (v prípade pekárenských výrobkov)

Opýtajte sa odborníka

Karen Callingham, Food Cryogenics Expert
Karen Callingham

Technický expert na potravinovú kryogeniku, Spojené kráľovstvo

Moja múka vstupuje do mixéra pri teplote okolo 25 °C, ale nie som spokojný s jej napučaním a textúrou.

Cesto sa môže počas miešania zohriať asi o 5-8°C. V ideálnom prípade by ste ho mali pred vstupom do mixéra trochu ochladiť.